MAALÄMPÖKAIVON PORAUS

MAALÄMPÖKAIVON PORAUS

Maalämpö hyötykäyttöön

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, joka on kallioon, maaperään ja veteen varastoitunutta auringon lämpöenergiaa. Maalämmöllä voit säästää jopa 70 % vuotuisista lämmityskustannuksista tukien siitä ylivoimaisen vaihtoehdon kiinteistön lämmitysjärjestelmäksi, Maalämpöjärjestelmällä luotu lämpöenergia voidaan käyttää rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen.

AHK Maaenergia on kokenut maalämpökaivojen ja porakaivojen tekijä. Poraamme lämpökaivot ja asennamme keruuputkistot pieniin ja suuriin kohteisiin Etelä-Suomen alueella.

Kysy tarjous maalämmön käyttöönotosta!

Maalämpökaivon poraus

Usein kysyttyä

Maalämpökaivon poraus

Usein kysyttyä

Porakaivon Hinta

Porakaivon hinta lasketaan kohteen mukaan. Hintaan vaikuttavat muun muassa kohteen koko, maaperä, haastavuus, sijainti, putkien pituus. Suuntaa antava hinta-arvio yhdelle kaivolle putkitettuna on noin 3000-6000 euroa.

Poraus

Maalämpökaivon poraus vaatii luotettavan kaluston ja kokeneet kaluston käyttäjät. Maaperään porataan 100-250 metrin syvyyteen porakaivo, johon asennetaan lämmönkeruuputkisto. Lämpökaivon syvyys määritetään pääasiassa kiinteistön lämpimän pinta-alan, käyttöveden tarpeen ja rakennuksen lämmöneristysominaisuuksien mukaan.

Lämmönkeruuputkisto

Maalämmön talteenottamiseksi asennamme lämmönkeruuputkiston pystysuoraan porattuun porareikään. Pystysuuntaisen lämpökaivon etuja vaakapiiriin verrattuna ovat kaksinkertainen energiansaanti putkimetriä kohti sekä pienehkö pinta-ala, routimattomuus ja helppo ilmattavuus.

KIINNOSTUITKO?

Täytä ja lähetä ALLAOLEVA YHTEYDENOTTOLOMAKE JA
Olemme sinuun pian yhteydessÄ.

OTA YHTEYTTÄ

KÄYNTIOSOITE

Käyräkuja 30, 33430 Vuorentausta, Ylöjärvi 

YHTEYSTIEDOT

0400 449 652

asiakaspalvelu@ahkmaaenergia.fi